Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Astra zenecával oltottak be...

Astra zenecával oltottak be valakit ha igen volt valamilyen mellékhatása?

Figyelt kérdés
2021. ápr. 2. 16:14
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

1. rokon: másnap oltás helye ég, hidegrázás, csontfájdalom. Másnapra elmúlt minden.

2. Ismerős: Pár napig érzékeny az oltás helye.

2021. ápr. 2. 16:23
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Anyámnak enyhe influenzaszerű tünetei voltak, hőemelkedés, izomfájdalom, szédülés.

Anyósomnak semmi.

2021. ápr. 2. 16:25
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
2 munkatársamat oltották be egy napon. Az egyiknek semmi, a másiknak volt egy kis hőemelkedése. De ennyi.
2021. ápr. 2. 16:26
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Most mar engem is, es elotte nagyon sok ismerost. Mindenkinel ugyanaz nagyjabol. Anglia amugy, szoval december ota nagyon sokan.

Masnap nagy valoszinuseggel nem leszel a topon, otthon maradni a legjobb. Bar a Nurofen nagyon jot tett, de csak orakkal kesobb vettem be.

Egy influenza erzes megfazas nelkul. Sajgott a szemgolyom, a nyirokcsomoim, izmaim es faradt voltam.

Szinte mindenki egy-ket napig igy volt, nehanyan tovabb. Fejfajas is volt. De ahogy mondtam, a Nurofentol annyira jobban lettem, banom, hogy nem vettem be elobb.

2021. ápr. 2. 18:41
 5/6 anonim ***** válasza:
A kérdés első felére egyértelműen igen a válasz.
2021. ápr. 2. 20:52
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az oltás utáni napon kicsit fájt a fejem. Utána nem volt semmi bajom.
2021. ápr. 15. 05:39

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!