Nagyon sok ismerősöm rosszul vagy a korona vírus elleni oltástól! Az a kérdésem miért engedik az embereket oltani , egy olyan injekcióval amit nem is teszteltek több évig , hanem csak pár hónapig?
És miért nem beszél erről a tv hogy mennyien vannak rosszul az oltástól?
Valami gyanús dolog áll itt a hátérbe , ti mit gondoltok erről?
Azt gondoljuk hogy ne a facebook-rol es youtube-rol, a random kamionsoforok meg megmondoemberek videoibol tajekozodj.
Az oltasok elvart hatasa az immunreakcio, a par napos laz, gyengeseg teljesen normalis. A tesztelesrol annyit, hogy nem, nem fel ev alatt fejlesztettek ki, a modern mRNS alapu oltas technologiajat 10 eve fejlesztik, es most eloszor vetik be. A tobbi, adenovirus alapu vagy epp a kinyirt, eredeti virust hasznalo vakcina tobb evtizedes technologia, boven volt tesztelve.
Teljesen felesleges konteokat gyartani meg gyanus jeleket keresni amiket a hatterhatalom elhallgat elotted, maximum kirohogteted magadat hogy az alufoliasisakos laposfoldesekkel vagy egy szinten.
Szerencsetlen marha. A mellekhatasokrol elore el lehet olvasni a tajekoztatot. En ugy mentem oltasra, hogy mar kb 100 ismeros es csaladjatol, es az itteni angol mediabol tudtam, gyakori az egy-ket napos szar erzes. Ugymint egy influenza, csak megfazas nelkul. Fajdalom az izmokban, a nyirokcsomokban. Fejfajas. Emelyges. Faradtsag. Vacogas, es hohullamok esetleg.
Es en is megkaptam, a nyolcvan, kilencven pluszos ismerosok is. Es egy-ketto napig, kevesen meg tobb napig igy voltunk. Es?
Nagyon szomorú szível olvasom a kommenteket amiket írtok hogy ennyire bíztok ebben az egész oltásban ( amit pár hónap alatt össze raktak ) , tegnap is egy Ukrán politikus felszólalt ebben az ügyben hogy a családját és saját magát soha nem fogja engedni beoltani , meg is van a túlnyomós oka , és a saját szememmel látom milyen rosszul van aki beoltja magát, meg kötelező maszkot hordani közterületeken! Értelmesen gondolkodjatok el ezeken az eseményeken amik zajlanak , egy rugóra jár minden ország!
És mindenkinek szuverén joga van eldönteni mit akar tenni nem kötelezhetnek rá senkit semmire, ezt inkább mondom a leg első kedves kommentezőnek aki bírósággal fenyeget engem! Gondolkozzon el hogy ez a ( gyakorikérdések.hu ) egy olyan oldal ahol az emberek olyat kérdeznek amire kíváncsiak , vagy nem jártasok benne, vagy érdekli őket , nem egyből a másiknak agresszív primitív módon neki állni mert máskép ál a dolgokhoz , a többieknek köszönöm a választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!