Mennyire tartjátok be a kijárási korlátozást és a közterületen maszkhordást?
Figyelt kérdés
2021. márc. 20. 02:56
21/34 anonim válasza:
A 19-es félék miatt tartunk itt ,egy év alatt aszisztáltak az alapvető jogaink eltörléséhez.A ilyen férgek miatt nem vehetünk már levegőt sem...
22/34 anonim válasza:
Nem tartom be egyiket sem. Aki dohányzik és nincs rajta a maszk az rendben van. Hát én meg épp friss levegőt szívok:D
23/34 anonim válasza:
Ímmel-ámmal de próbálom betartani. Pl telken felújítok, nem az órát nézem, így is meg vagyok vele csúszva. Belvárosban alap a maszk, de ott a kihalt kertvárosban nem erőltetem.
25/34 anonim válasza:
A boltban máshol nem. Az ostobaság netovábbja, hogy a szabadban maszkot hordj. Ugyan kit fertőznék meg és hogyan? A lélegzetemmel? Ugyan ugyan. Ha ennyire fertőző lenne akkor már halottak feküdnének az utcán. Rettegjetek ahogyan elvárják tőletek. Egyébként azok ajánlják az oltást akik azt mondják, hogy a föld túlnépesedett. Ez pont olyan minta gumijavító elé szögeket szórni. Ő biztosan jól jár. de hát azért szórt szögeket az útra. :)
26/34 everlight válasza:
Még a rendőrök egy része se hordja,felesleges hülyeség,most meg nyitnak a teraszok,ott zabálás közben nem terjed a vírus?
27/34 anonim válasza:
"most meg nyitnak a teraszok,ott zabálás közben nem terjed a vírus?"
Hát persze h nem ,hiszen ahogy a mondás is tartja:magyar ember evés közben nem fertőz...
28/34 valaki : válasza:
A kijárási tilalmat egyszer se szegtem meg (bár egyszer 19:59-kor tettem be a lábamat a kapun, lázadóóó vagyok :D)
A maszkot igen, kivéve az utcánkban mert ott konkrétan én lepődnék meg a legjobban, ha embert látok :D Senki nincs
A kollégiumban felejtem el néha felvenni, ha kimegyek mosdóba vagy ilyesmi de igyekszem figyelni
29/34 anonim válasza:
Semennyire. A zsarukat se erdekli. Minden nap ott nezzuk egymast a belvarosba hajnali 1-2 fele. Csomo rendor. Rajtam sincs maszk, rajtuk se. Azt se kerdezik meg mit keresek kint hajnali 2kor szval tokmind1 micsinalok 🤷♂️😀
30/34 anonim válasza:
29: akkor nem budapesti, vagy nagykanizsai vagy :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!