A vakcinaoltás napján be szabad-e venni olyan fájdalom csillapítót,amit nem szedek rendszeresen?
Figyelt kérdés
Borzalmas gerincferdülésem van,amire nagy fájdalom esetén Dorateát szoktam bevenni,vagy nem rendszeres vérnyomás csökkentőt magas vérnyomásra
Thensiomont?
#gyógyszerezés #vakcinaadás
2021. márc. 15. 16:02
1/2 anonim válasza:
Be lehet persze ha nem vagy rá allergiás. Algopyrin az nagyon jó. Amúgy gerinc ferdülést mütesd majd meg. Hidd el, még 100.fokon felüli görbületet is szépen helyre tudnak tenni. Az én gyerekemet is Pesten mütötték, 4.éve, 20.éves volt akkor. Ne félj, vágj bele.
2/2 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm ,hogy válaszolt. Én nagyon szeretném megműttetni,de 74 évem miatt nem vállalja senki.Több helyen csigolyaeltolódás és meszesedésem is van. Fájdalomcsillapító injekciókat kapok -kapnék - 3 havonta a gerincem mellé.de most nem hívnak be az Amerikai útra a pandémia miatt. Ezek mellett szívritmus problémám is van,altatást sem vállalnak. Épp ezért oltatom be magam,mert fertőzés esetén nem úsznám meg lélegeztető gép nélkül.Csak fájdalom csillapító nélkül nem tudnám végigcsinálni az injekciózás kb.2 óráját az elindulástól a hazaérkezésig.Oltóponton kapom ma a Pfeizert.Nemen az Algopyrin már nem használ.
2021. márc. 16. 09:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!