Hallom a kínai vakcina elfogyott ugye akkor amikor engem akarnak majd beoltani még lesz majd kínai vagy novavax?
Nos az a helyzet, hogy mivel fiatal vagyok még nem igen akarnak engem beoltani! És úgy hallom a kínai vakcina elfogyott. És remélem a novavaxot is forgalomba hozzák majd. Mivel én vagy Subunit vagy legyengitett vírus oltást akarok magamnak. És eddig még csak a kínai meg a Novavax játszik. Olyat semmiképp nem akarok beadattni ami bele nyúl a DNS-be. Tehát az ilyen Astrazeneca, Szputnik, Pfizer, CureVac nekem felejtősek.
18/L
En nem tudom, hogy hogy mukodik az astrazeneca meg sputnik meg ilyenek.
De azt sem tudom, hogy honnan tudod hogy mukodik a kinai vakkcinak, mert a gond az vele hogy nincs teljes dokumentacio meg.
Tovabba a kinai vakkcinakkal az a baj, hogy nem olyan hatekonyak mint amennyire kina allitja (~90% helyett 50 - 60%), brazil forrasok szerint, meg bbc szerint.
En ugy latom a kinai vakkcina eddig a legalja a dolognak, de ki miben hisz, gondolom.
Hat nem hiszem hogy itt gyakorikerdesek tudna valaszolni arra hogy a novavax mennyire lesz hatekony.
Erdekesnek talalom, hogy szerinted az altalad felsorolt vakcinak "belenyulnak a DNS-be". Errol tudsz valami tanulmanyt linkelni ide, vagy esetleg egy kredibilis hirforrast?
En is felszeretnek amugy vilagosodni ezen a teren, szoval ha van valami forrasod, azt megirnad legyszi ide?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!