Szerintetek ebből bajom lesz?
Először is le a kalappal előttetek, komolyan mondom, embertelen, amit most csináltok.
A "miért mondják hogy" kezdetű mondatokra mindig ugyanaz a válasz: propaganda.
Arra ügyelj, hogy valóban megfelelő védőfelszerelést kapj (ez sem evidens sajnos, bár lényegesen jobb a helyzet, mint tavaly ilyenkor). Ha nincs megfelelő védőfelszerelés vagy ugyan van, de az egyszer használatos felszerelést akarják használtatni veletek elszakadásig, akkor megtagadhatod a munkát a nem megfelelő munkavédelmi körülményekre hivatkozva.
Veletek akarják csináltatni a mocskos munkát. És a többi dolgozó? Marhára túlerheltek lehetnek ha röhögni a betegen, meg bunkózni vele ráérnek. Így fogadtak a sbo-n: "Ez meg itt? Nem tud köszönni?" Az "ez" az voltam én.
Nem csak velem, a többi beteggel is így viselkedtek. De jól szórakoztak, egész éjjel a vicceiket kellett hallgatnom, majd reggel a kezembe nyomtak egy papírt, amin olyan vizsgálatok voltak, amit el sem végeztek rajtam. Vicc.
pfizer moderna a legjobb de ennél is minimum várnék 7-10 napot mielőtt hazamennék és utána se kerülnék közel hozzájuk
am várjuk a történteteket arról miket tapasztaltál a kórházban
Szia!
Én voltam önkéntes még az oltások előtt. Nem kaptam el a vírust a védőfelszerelés és a feltételezem a körülményességem miatt. Ha egyszer feltetted a maszkot, akkor ne nyúlkálj hozzá. Illeszkedjen jól az arcodra és viseld az arcpajzsot. Én folyamatosan fertőtlenítettem a kezemet: levettem a használt kesztyűt, fertőtlenítés, új kesztyű. Amikor a többiekkel egy légtérben vagy öltözéskor/pihenéskor, akkor is hordj ffp2 maszkot.
Megnyugtatásul még annyit mondanék, hogy nagyon jó fejek voltak a mentősök és igazából jól éreztem magam. :)
#9 Fúú, teljesen igazad van, a mutánsokkal nem számoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!