Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mitöl lehet leggyorsabban...

Mitöl lehet leggyorsabban józanodni?

Figyelt kérdés
Kávé és zuhany már megvolt nem akarom hogy észrevegyék rajtam igyis ezerrel koncentrálok hogy irni tudjak😭😓
2021. márc. 6. 12:22
 1/8 Vortrex ***** válasza:
77%
Egyél is valamit
2021. márc. 6. 12:27
 2/8 anonim ***** válasza:
84%
Hidratálj.Igyál sok vizet az oldja az alkoholt.
2021. márc. 6. 12:29
 3/8 alletta ***** válasza:
84%
sok folyadék, étel fogyasztása. ha teheted feküdj le aludni.
2021. márc. 6. 12:45
 4/8 anonim ***** válasza:
87%

Rengeteg viz, de itt olyan mennyisegrol beszelunk, hogy fogod es lenyomsz egy literrel egyszerre, majd fel ora mulva megint.

Majd valami taplalo etel, nem baj ha nehezebb, ilyenkor nem salatat kell nyammogni.

Valami teszta, kenyer krumpli, zsirosabb hussal, es megintcsak RENGETEG vizzel leoblitve.

2021. márc. 6. 12:50
 5/8 anonim ***** válasza:
79%

ha csak nem reggel ittal, hanem tegnap este, akkor mar nem vagy reszeg, maximum masnapos. egyel valami szenhidratban gazdagat, igyal sok folyadekot, es fekudj le pihenni delutan.

a kave ilyenkor nem jo, mert megjobban dehidratal, meg szarabbul leszel utana

2021. márc. 6. 12:54
 6/8 anonim ***** válasza:
56%

Nálam a zsíros kenyér vált be anno. :-D

Nem jozanitott ki teljesen egyből de hamarabb rendbe jöttem és teljesen részeg se lettem tőle.

2021. márc. 6. 12:57
 7/8 A kérdező kommentje:

Köszi a tanácsokat!!! Ettem maradék borsostokányt a hűtőből meg főztem egy liter teát utána pár percel éreztem hogy már jobb 😪😪

A nagynénimék jöttek 1 óra körül de nem hiszem h észrevettek volna bármit most mentek el, csak kár hogy igy alakult 😶😣

2021. márc. 6. 13:34
 8/8 anonim ***** válasza:
0%
C vitamintól.
2021. márc. 6. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!