Mitöl lehet leggyorsabban józanodni?
Rengeteg viz, de itt olyan mennyisegrol beszelunk, hogy fogod es lenyomsz egy literrel egyszerre, majd fel ora mulva megint.
Majd valami taplalo etel, nem baj ha nehezebb, ilyenkor nem salatat kell nyammogni.
Valami teszta, kenyer krumpli, zsirosabb hussal, es megintcsak RENGETEG vizzel leoblitve.
ha csak nem reggel ittal, hanem tegnap este, akkor mar nem vagy reszeg, maximum masnapos. egyel valami szenhidratban gazdagat, igyal sok folyadekot, es fekudj le pihenni delutan.
a kave ilyenkor nem jo, mert megjobban dehidratal, meg szarabbul leszel utana
Nálam a zsíros kenyér vált be anno. :-D
Nem jozanitott ki teljesen egyből de hamarabb rendbe jöttem és teljesen részeg se lettem tőle.
Köszi a tanácsokat!!! Ettem maradék borsostokányt a hűtőből meg főztem egy liter teát utána pár percel éreztem hogy már jobb 😪😪
A nagynénimék jöttek 1 óra körül de nem hiszem h észrevettek volna bármit most mentek el, csak kár hogy igy alakult 😶😣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!