Krónikus betegek, kaptatok már sms-t?
Figyelt kérdés
2021. márc. 4. 16:55
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
Nem vagyok krónikus beteg, így nem kaptam
32 szavazat
1/17 anonim válasza:
Nem, rokonom sem, pedig ő is ez a kategória, sőt, ő idősebb, mint én.
2/17 anonim válasza:
Még azokat oltják, akiknek semmi bajuk, de a befolyásuk miatt megkerülik és kivásárolják a rendszert.
Ez hivatalosan kimaradt az oltási tervből, de ez történik éppen.
3/17 anonim válasza:
2# azt nem tudom de a klinikákon sem tudtak még mindenkit beoltani a hírekkel ellentétben.
4/17 anonim válasza:
Marminz a dolgozókra ertettem az előzőt.
5/17 anonim válasza:
Én még nem kaptam, nagynéném aki egy hete kapta meg az első adag astrazenecát kapott smst hogy mehet hétvégén oltakozni :)
6/17 anonim válasza:
Nem. 30éves vagyok. Apa kapott levelet
7/17 anonim válasza:
Ismerek több olyan embert, aki valahogy krónikus beteg lett az elmúlt hetekben. Ezzel ugye kapásból megelőzött pár millió embert.
8/17 anonim válasza:
#5 a nagynénéd háziorvosnál kapta az első oltást? És most oltópontra kell mennie?
9/17 anonim válasza:
8: nyilván nem, 1 hét kevés is lenne a 2 adag között. Csak a rendszer nyilván nem "látja", hogy a nagynéni oltása már megkezdődött.
10/17 anonim válasza:
9-es pont ezt akartam a kérdezőnek leírni, h 1 hét az kevés. Sőt mi több egy kis káosz alakult ki, ezt a háziorvosunk is kiírta az oldalára. Engem nem érint még, csak jó szándékkal kérdeztem tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!