Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Most komolyan majdnem utoljára...

Most komolyan majdnem utoljára akarják beoltani a krónikus betegeket?

Figyelt kérdés

Mert az tény hogy a krónikus betegekre (magas vérnyomás,cukorbetegség,asztma stb.) a legveszélyesebb a koronavírus!! Erre mit találtak ki?? Hogy mindenkit előbbre vesznek. Egyszerűen felháborító! Mi meg továbbra is rettegjünk hogy el ne kapjuk a vírust mert akkor annyi!!

25/F

Ja és az oltási terv:

[link]

2021. jan. 3. 10:44
 1/5 anonim ***** válasza:
94%

Miről beszélsz?

Előre lettek véve. De az idősek közül sokkal több halt meg mint 50 év alatti krónikus beteg.

2021. jan. 3. 10:50
 2/5 anonim ***** válasza:
80%

Nem értem miért lenne "annyi" ha elkapja valaki a vírust, akinek krónikud betegsége van...

Én 23 éves vagyok,1-es tipusú cukorbeteg. Áruházban dolgozom, igaz egyáltalán nincs annyi vevő mint pl egy sparban, de találkozunk külföldiekkel is szinte napi szinten. 10-en dolgozunk, senki nem volt beteg március óta... hetente tesztelnek minket, de semmi. Szóval nem kell beszarni.

2021. jan. 3. 10:52
 3/5 anonim ***** válasza:
77%
elolvastam. jól van ez így.
2021. jan. 3. 10:54
 4/5 anonim ***** válasza:
77%
Nem tudom, hogy jót olvasok-e, de nekem, ami megjelenik lista nem korrelál az általad leírtakkal. Nyilván az eü dolgozókat kell legelőször beoltani, hiszen egyelőre ők felelnek a te tyúxaros életedért, hovatovább, ki oltsa be a többi embert, ha az eü dolgozók coviddal otthon fekszenek? Tudod, ez olyan mint a repülőn is először magadra teszed az oxigén maszkot, utána tudsz segíteni a másiknak. Nyilván az élvez előnyt, aki ott van a frontvonalban. Az általad említett személyek a 3. és 5. helyen állnak, míg a 2 utolsó helyen nem krónikus betegek. Persze ebben az országban semmit nem lehet jól csinálni, mert mindig mindent jobban tud Targoncás Pista meg Kasszás Aranka, elvégre 2 évig tartó nyáladzàs az általános iskolai biológia órán felér egy orvosi diplomával. Eddig meg még az volt a cirkusz, hogy az oltással becsipszelnek, meg direkt ki akarnak irtani minket, most meg az a baj, hogy miért ez a sorrend.
2021. jan. 3. 10:56
 5/5 anonim ***** válasza:
71%
Anyosom kronikus bronchitises, most labal kifele a virusbol. Voltak tunetei (laz, izuleti fajdalmak), de nem kerult korhazba, otthon kuralta magat. Jah es nem fogja beoltatni magat :)
2021. jan. 3. 10:56

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!