Menstruacio közben nagyobb darabok ez mi lehet? Több lent
szépen bemész egy drogériába és veszel egy terhességi tesztet, hogy biztosra menj, mert ne 3 hónapos terhesen tűnjön fel, ezt azért mondom, mert nekem anyukám 3 hónapig menstruált mire kiderült hogy 10 hetes terhes és ezt megismételte háromszor :DDD
nem hiszem, hogy az vagy, szerintem csak alvadt vér lehet ami most tudott kiszabadulni, néha nekem is szokott lenni
Hát, először is. A menstruáció általában fájdalommal jár. Nem mindenkinek, és nem egyformán, de gyakran okoz fájdalmat. Fájhat az alhas, medence, vese tájékon. Ez természetes.
Az is előfordulhat, hogy már megalvadt vér távozik, és ez darabos.
Nade.. Ezt fejtsd már ki bővebben : " Én azt hittem hogy terhes vagyok ezért utana olvastam és mindent megtettem amiktol elvetelhetek" - ????
Előfordulhat, igen.
De teszt vagy kivizsgálás nélkül nem fogod tudni, hogy az vagy-e vagy sem. max ha majd kezd nőni a pocak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!