Menstruáció előtt vagy alatt ti is levegősebbek vagytok és nagyobb a hasatok?
Figyelt kérdés
Én mostmár rendszeresen észreveszem, hogy ilyenkor levegős az alhasam, kissé puffadt a petefészkeim körül, méhemnél.
Tehát érzem néha, hogy mocorog a levegő ott, ha kicsit megnyomom, akkor némi hanggal megszűnik egy időre, de visszatér. Egyébként peteérés környékén is tapasztalok ilyesmit.
Nem tudom mennyire szokatlan ez az érzés más nőknek.
Mondjátok, ez rendben van?
Vagy elküldenétek nőgyógyászhoz?
18L
2020. aug. 29. 21:02
1/6 anonim válasza:
Szinte minden nő puffad kicsit/jobban menstruáció előtt.
2/6 anonim válasza:
Ez normális. Én tabit szedek, csak megvonásos vérzésem van, de így is olyan vagyok a vérzés alatt, mint egy lufi. Egész nap pukizok, brutál sokat. :D
3/6 A kérdező kommentje:
Jaj, ez megnyugtat nagyon. :D
Köszönöm az eddigi válaszokat.
2020. aug. 29. 21:08
4/6 anonim válasza:
Én is, tesóm is, anya is így vagyunk ezzel. Úgyhogy szerintem nincs miért aggódnod. De ha épp jársz nőgyógyásznál, akkor szerintem kérdezz rá, biztos, ami biztos.
5/6 anonim válasza:
Én is így vagyok vele, nagy darabnak látom magam olyankor.
6/6 anonim válasza:
Terhes hasam van, de nem puffadas, hanem inkabb viz. Mert a melleim is egy kosarmerettel nagyobbak egy hettel elotte, es mintha leszakadnanak. Mikor megjon, mar elotte is, annyit pisilek, amennyit nem is ittam. Elotte levo napokban visszatartja a test a vizet. Aztan nagyon hirtelen lemegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!