6 hónapja nem jött meg a menstruációm (előtte 2 havonta) most voltam kismedencei ultrahangon, a jobb petefészkem 45mm ami nagyobb mint kellene és úgy tűnik, hogy egyik sem működik. PCOS kizárva. Valakinek hasonló probléma? 20 éves vagyok
Szia. Igazabol ugyanebben a cipoben jarok , pont ma jott meg a menstruaciom fel ev kihagyas utan. Elotte ket havonta menstrualtam evekig.
Viszont nekem az orvos azt mondta,hogy a mehem kissebb 1cm-el.
Mondott valami megoldast neked? Vagy csak elmondta mi a gond es ennyi?
Sajnálom hogy te is hasonló cipőben jársz! De nagyon örülök,hogy írtál. Igaz, a kédesem augusztusi de még mindig nem jött meg azóta sem. A jelenlegi helyzet miatt én sem jutottam előrébb... 2 hónapja próbálok eljutni egy endokrinológushoz (még a nőgyógyász ajánlotta nyáron hogy oda is menjek el) most januárra végre kaptam időpontot. Remélem neked is sikerül mihamarabb orvoshoz jutni!
Persze rengetegen vagyunk így. Időközben én megjártam a szükséges vizsgálatokat és nálam tegnap beigazolták a PCO-t (hüvelyi UH és laboreredmények alapján), holnap még az endokrinológus is megmondja mi a teendő. Kaptam most egy gyógyszert ami elő idéz egy "hamis" vérzést, mivel már több mint egy éve nem jött meg... A többi majd kiderül. Azért ajánlom hogy keress fel egy orvost én nem gondoltam hogy ilyen komoly dolog áll a háttérben és muszáj ezeket időben elkapni hogy időben kezelni tudják😟
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!