Időnként jelentkező hirtelen oxigénhiány, azt jelenti hogy a szív kihagy egy ütést?
Érdemes egy alapos szívvizsgálatot csináltatni. Lehet hogy egyet kettőt nem úgy üt olyankor mint kellene, nekem is szokott ilyen lenni, én bizonytalanságot érzek olyankor, megszédülök egy pillanatra, meg még sokkal cifrább tünetekkel.
Kérdés hogy neked ez mennyire gyakori, mennyire zavar be az életedbe, és van e más tünet. És az is elképzelhető, hogy semmi baja a szívednek, más okoz ilyen tüneteket.
Lehet hogy egyet kihagy, és aztán kettő egyengébbet üt, ezért érezheted azt hogy mintha nem kapnál levegőt, mert a kihagyott ütés miatt nem is veszi fel a tüdőből az oxigént a keringés. Szar érzés, sejtem, nekem is szokott lenni. De lehet hogy semmiféle szívbajod nincs, az ingerületátvitellel is lehet gond. Ami segít ezen: koffeines italok, ételek kihagyása, vagy mérséklése, magnéziumraktárak feltöltése, sok folyadék fogyasztása elsősorban víz formályában. Ha nagyon durvul, nekem segített még a pár napig, hétig szedett galagonyakapszula, valamint enyhe nyugtató is rendezi.
Én azt vettem észre, hogy a túlzásba vitt multivitamin italok is előidézték, de ez lehet hogy egyedileg csak én érzem így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!