Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Kijött a szam szélén egy...

Kijött a szam szélén egy herpesz.kenegettem de nem segített,lett a másik oldalon is.kaptam zoviraxot.használtam.De hiába mert csak csúnyább lett.Most a szám szélén mind a két oldalt van 1-1 barna folt tapintásra mintha száraz lenne.Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Kb3 hete kezdődött,mit tehetnék még ellene?Hogy tüntessem el?
2021. febr. 18. 19:48
 1/4 anonim ***** válasza:
Szedj lizint és c vitamint
2021. febr. 18. 19:54
 2/4 anonim ***** válasza:
Szia, tömény teafaolajjal kend be.
2021. febr. 18. 20:07
 3/4 anonim ***** válasza:
Komolyabb kivizsgálás kell, első körben labor, mert lehet komoly betegség előjele.
2021. febr. 18. 20:30
 4/4 anonim ***** válasza:
Fura lesz amit irok.Nekem az jott be amikor semmit nem csinaltam vele. Az osszes gyogymod csak elnyujtotta a gyogyulasat. Nalam a folyamat. 5 nap. 1. Nap feszit, erzem, hogy ki fog jonni, luktet. 2. Nap. Kijott, ottvan. 3. Nap kiteljesedik. 4. Nap. Gyogyul, sebesedik, szarad. 5.nap. Takarodik. Volt,nincs. Ennyi. Kenegetessel csak elhuzodik az egesz. Petsze ehhez amit irtam kell nemi fajdalom tures amikor kijon es luktet.
2021. febr. 19. 01:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!