Akiknek száraz,berepedezett a kezük,ti hogyan törlitek ki a feneketek?
Ugye fenéktörlés közben azért a wc papírt megfogjuk,és akár a kézfejünkhöz hozzá érthet véletlenül is.
És így könnyű elkapni valamilyen fertőzést.
Ha jól tudom,az emberi székletben is lehetnek tetanusz baktériumok is.
Úgy, hogy megtanultam körülbelül óvodás koromban a helyes fenéktörlést.
Soha nem ér hozzá a végtermékem a kezemhez.
A papírnak ahhoz a részéhez nem nyúlok, ami már olyan. Még véletlenül sem.
Nyilván én is úgy csinálom,de amikor törlöd,akkor változó,hogy mennyire olyan,van hogy kicsit,van,hogy szinte az egész törlő felületet beteríti.
És ugye hajtani is szoktunk rajta.
Sajnos nagyon ki van most száradva a kezem.
És 1-2 ponton van,hogy ilyen hajszál sérülés keletkezik a sok kézmosástól.
Én nem szoktam rajta hajtani. Egy törlés, és elengedem, majd veszem a kezembe a következőt.
Ha a kezedhez ér a trutyi, akkor nem jó a technikád.
A vécén belül törlöm. Ezt így nehéz elmagyarázni írásban, de ugye rajta ülök, kicsit bedőlök és úgy törlök a csészén belül. 32 év alatt azért volt időm kitapasztalni hogy milyen szögben álljon a kezem hogy sem a deszka, sem a kezem ne legyen olyan. Egy törlés, és azzal a mozdulattal engedem is el a papírt, majd jön a következő.
A vécédeszkára úgy tudna ráesni, ha az ember a vécé felett állva törölné, de ki törli úgy? Te állsz törlés közben? Akkor meg gondolom a farpofák összenyomódása miatt az ember egész fenekén szétkenődik a cucc, ha feláll mielőtt kitörölné.
Na,igen,én felállva törlöm,pont azért,mert félek h hozzáérne a kezem.
Nekem ott már nem jutna hely.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!