Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogyan lehet hogy 2 ismerősöm...

Hogyan lehet hogy 2 ismerősöm is nőtt ettől a tablettatol?

Figyelt kérdés

Egy Vietnami tablettárol van szó ami Koreaban lett kifejlesztve, és 2 Vietnami ismerősöm az egyetemrol mondta hogy ők ettől nőttek 5-6 centit és így 166 centis az egyik lány, a srác pedig 183

És rakerestem, tényleg lehet tőle nőni, még 18 évesen is. A csaj Most nyáron szedte májustól szeptemberig(4 hónap az egész kúra) és májusban volt kb. 160cm, most meg 165-6

Én még nem töltöttem be a 19et úgyhogy gondoltam én is megprobalom es megrendelem majd

Kérdésem a következo : Mitől nőttek meg tőle a barátaim ha igazából 4 összetevő van csak benne : Cápaporc, D vitamin, c vitamin és CBP( koncentrált bioaktív protein) az utolsó fogalmam sincs mi lehet és mire van.

Hozzáértők válaszát várom, okoskodók meg olyanok akik azt írják hogy nem lehet tőle nőni azok inkább ne is írjanak mivel 2 ismerősöm is alatamasztja hogy nőttek tőle, és igen biztos hogy ettől nőttek, hiszen előtte 2 évig 1 centit se nőttek

#Korea #növés #cápaporc #Vietnám #CBP #Bioaktív protein
2021. febr. 3. 11:23
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:

Tehát biológiából megbuktál? A haj per definitionem nem testrész.

De akkor mint anya a hülyegyerekének: konkrétan az ötödik "végtagodra" céloztam.

Ha nem érted, hát nem érted. :-D

A lényeg, hogy a többiek pontosan megértették.

:))

2021. febr. 4. 12:09
 42/46 A kérdező kommentje:

Utolsó fogadjunk te egy ilyen undorító dagadt csaj vagy aki egy streber volt a suliba, nem mozogsz semmit azt idejarsz gyakorira fröcsögni, tee zsírdisznó, te!

Egyébként semmi bajom nincs a káróm méretével, csajok se tettek még rá panaszt. De hozzád bottal nem nyulnek, nem sütöm zsírban a kolbászom, inkább marad nyers akkor

2021. febr. 4. 12:24
 43/46 anonim ***** válasza:

48: a kristálygömböt is a netről rendelted, vagy ez a csodaszer távolbalátó képességgel is megajándékoz?

Honnan veszed, hogy nő a 47-es válaszoló?

Költői kérdés volt, nem kell válaszolnod. :-D

2021. febr. 4. 12:26
 44/46 A kérdező kommentje:
Nem kell válaszolnom de azért te is idepofatlankodsz. Egyet nem értek bennetek. Nektek ennyire unalmas az élet hogy nincs jobb dolgotok mint random kérdésekhez kommentelni a neten? Hasznos tagjai vagytok a társadalomnak mondhatom
2021. febr. 4. 12:35
 45/46 anonim ***** válasza:
Na megnőttél?
2022. jún. 17. 13:01
 46/46 anonim ***** válasza:
:D :D
2022. jún. 17. 13:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!