Hogyan lehet hogy 2 ismerősöm is nőtt ettől a tablettatol?
Egy Vietnami tablettárol van szó ami Koreaban lett kifejlesztve, és 2 Vietnami ismerősöm az egyetemrol mondta hogy ők ettől nőttek 5-6 centit és így 166 centis az egyik lány, a srác pedig 183
És rakerestem, tényleg lehet tőle nőni, még 18 évesen is. A csaj Most nyáron szedte májustól szeptemberig(4 hónap az egész kúra) és májusban volt kb. 160cm, most meg 165-6
Én még nem töltöttem be a 19et úgyhogy gondoltam én is megprobalom es megrendelem majd
Kérdésem a következo : Mitől nőttek meg tőle a barátaim ha igazából 4 összetevő van csak benne : Cápaporc, D vitamin, c vitamin és CBP( koncentrált bioaktív protein) az utolsó fogalmam sincs mi lehet és mire van.
Hozzáértők válaszát várom, okoskodók meg olyanok akik azt írják hogy nem lehet tőle nőni azok inkább ne is írjanak mivel 2 ismerősöm is alatamasztja hogy nőttek tőle, és igen biztos hogy ettől nőttek, hiszen előtte 2 évig 1 centit se nőttek
Csak tudnám, minek írtad ki a kérdést, ha már eleve eldöntötted, hgoy mit csinálsz...???
Gondolom, valami tizenéves kis h... vagy, aki minden kamut benyal...
Jól lehúznak - meg is érdemled!
Még az a legkevesebb hogy lehúzzák, aki ennyire ostoba, azt húzzák is le az életképesebbek.
De örülhet ha nem lesznek tőle egészségügyi problémái.
Én rákerestem pár szókapcsolattal, de nem igazán adott ki eredményt.
A CBP-re is csak azt az újzélandi tehenes-tejes cikket. :)
25
Én is már fél órája próbálkozom.
Szerintem azok a "haverjai" nőttek, akik árulják a "csodaszert"...
:-D :-D :-D
Jól lehúzzák a szerencsétlen lúzert! :-D
Utolsó, látod.. Még ahhoz is csicska vagy h visszamerj írni. Add meg az instad, ahhoz már nincs ekkora pofád fogadjunk. Te gnomozol amikor 186cm-el az emberek 90 százalékanal magasabb vagyok.
Te sztem meg a 180at se utod meg azt irigykedsz csira
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!