Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogyan lehet hogy 2 ismerősöm...

Hogyan lehet hogy 2 ismerősöm is nőtt ettől a tablettatol?

Figyelt kérdés

Egy Vietnami tablettárol van szó ami Koreaban lett kifejlesztve, és 2 Vietnami ismerősöm az egyetemrol mondta hogy ők ettől nőttek 5-6 centit és így 166 centis az egyik lány, a srác pedig 183

És rakerestem, tényleg lehet tőle nőni, még 18 évesen is. A csaj Most nyáron szedte májustól szeptemberig(4 hónap az egész kúra) és májusban volt kb. 160cm, most meg 165-6

Én még nem töltöttem be a 19et úgyhogy gondoltam én is megprobalom es megrendelem majd

Kérdésem a következo : Mitől nőttek meg tőle a barátaim ha igazából 4 összetevő van csak benne : Cápaporc, D vitamin, c vitamin és CBP( koncentrált bioaktív protein) az utolsó fogalmam sincs mi lehet és mire van.

Hozzáértők válaszát várom, okoskodók meg olyanok akik azt írják hogy nem lehet tőle nőni azok inkább ne is írjanak mivel 2 ismerősöm is alatamasztja hogy nőttek tőle, és igen biztos hogy ettől nőttek, hiszen előtte 2 évig 1 centit se nőttek

#Korea #növés #cápaporc #Vietnám #CBP #Bioaktív protein
2021. febr. 3. 11:23
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
50%
8: pontosan ez a véletlen egybeesés...
2021. febr. 3. 12:28
 12/46 anonim ***** válasza:

Ekkora ostobaság mellett azért nehéz elmenni szó nélkül. Annyit segítek, hogy a növekedés egyik faj esetében sem folyamatos, hanem szakaszos. Így természetesen az embernél is.

Kérdezd csak meg anyukádat. Mondjuk vett neked 6 évesen egy felsőt vagy egy cipőt, és egészen 7 éves korodig nem kellett lecserélni, majd 7 évesen mikor vett újat, két hónap múlva megint vehetett, mert máris kinőtted.

Azért hoztam ezt a példát, mert ehhez nem kell sok ész, úgy gondoltam hogy ez a laikusok számára is nyilvánvaló hogy a növekedés nem állandó, és hogy 25 éves korig megy végbe. De tévedtem, van akinek a szájába kell rágni.

2021. febr. 3. 12:31
 13/46 anonim ***** válasza:
50%
A CBP segíti a csontok metabolizmusát, regenerációját, viszont növekedést nem okoz, csakis a sűrűségét növelheti. A növekedéssel kapcsolatosan nem készült tanulmány.
2021. febr. 3. 12:33
 14/46 anonim ***** válasza:

Igyál tejet...

[link]

2021. febr. 3. 12:34
 15/46 A kérdező kommentje:
Jó semmi, hülyeséget írtam. Nem a CBP-tol nősz tőle, van benne más is
2021. febr. 3. 12:36
 16/46 anonim ***** válasza:
50%

ja, majd pont a cápaporctól fogsz nőni...? VAgy a D-vitamintól?

De azt meg fillérekért megveheted, csodaszer-propagálás nélkül is... :))))

2021. febr. 3. 12:38
 17/46 anonim ***** válasza:
Valóban vannak szerek, amelyektől nőhetsz, de azt nem ilyen könnyű s olcsó beszerezni. Ja és szúrni kell, amire a legtöbb hasonló tini nem képes, mert fél a tűtől is.
2021. febr. 3. 12:39
 18/46 anonim ***** válasza:
55%

A cápaporc is kb. mindenrejó, mégakárotisgyógyíccsa... :))))

[link]

2021. febr. 3. 12:39
 19/46 A kérdező kommentje:
A sok okostojasnak üzenem hogy megrendeltem és 4 hónap múlva beszamolok az eredményről, majd akkor károgjatok okostojatok, élettelen csicskak vagytok, itt gyakorin osztjatok az észt Szabadidotokbe, ralatasotok sincs a dologra. Én is nőni fogok tőle, mint ahogy az emberek 95 százaléka aki megrendelte
2021. febr. 3. 13:30
 20/46 anonim ***** válasza:
60%
Remekül hangzik, sok szerencsét!
2021. febr. 3. 13:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!