Hogyan lehet hogy 2 ismerősöm is nőtt ettől a tablettatol?
Egy Vietnami tablettárol van szó ami Koreaban lett kifejlesztve, és 2 Vietnami ismerősöm az egyetemrol mondta hogy ők ettől nőttek 5-6 centit és így 166 centis az egyik lány, a srác pedig 183
És rakerestem, tényleg lehet tőle nőni, még 18 évesen is. A csaj Most nyáron szedte májustól szeptemberig(4 hónap az egész kúra) és májusban volt kb. 160cm, most meg 165-6
Én még nem töltöttem be a 19et úgyhogy gondoltam én is megprobalom es megrendelem majd
Kérdésem a következo : Mitől nőttek meg tőle a barátaim ha igazából 4 összetevő van csak benne : Cápaporc, D vitamin, c vitamin és CBP( koncentrált bioaktív protein) az utolsó fogalmam sincs mi lehet és mire van.
Hozzáértők válaszát várom, okoskodók meg olyanok akik azt írják hogy nem lehet tőle nőni azok inkább ne is írjanak mivel 2 ismerősöm is alatamasztja hogy nőttek tőle, és igen biztos hogy ettől nőttek, hiszen előtte 2 évig 1 centit se nőttek
Ekkora ostobaság mellett azért nehéz elmenni szó nélkül. Annyit segítek, hogy a növekedés egyik faj esetében sem folyamatos, hanem szakaszos. Így természetesen az embernél is.
Kérdezd csak meg anyukádat. Mondjuk vett neked 6 évesen egy felsőt vagy egy cipőt, és egészen 7 éves korodig nem kellett lecserélni, majd 7 évesen mikor vett újat, két hónap múlva megint vehetett, mert máris kinőtted.
Azért hoztam ezt a példát, mert ehhez nem kell sok ész, úgy gondoltam hogy ez a laikusok számára is nyilvánvaló hogy a növekedés nem állandó, és hogy 25 éves korig megy végbe. De tévedtem, van akinek a szájába kell rágni.
ja, majd pont a cápaporctól fogsz nőni...? VAgy a D-vitamintól?
De azt meg fillérekért megveheted, csodaszer-propagálás nélkül is... :))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!