Ha valaki egész nap feküdne, mennyit kéne minimum járkálnia, hogy ne sorvadjanak el a lábizmai?
Figyelt kérdés
Elméleti kérdés. Tehát 24 óra fekvéstől biztos, hogy leépül. Aki meg nagyon sokat sétál az megerősödik. Mennyi az az idő amivel szinten tartható, vagy pont egyensúlyban az izomzat állapota?2021. febr. 2. 09:03
1/9 anonim válasza:
Aki egészséges az nem tud egész nap feküdni,mert nem is bírja hívja,várja a tett vágy . Magyarán kidob az ágy .
Aki meg betegség miatt,kényszerül fekvésre az meg amennyi jól esik .
3/9 A kérdező kommentje:
Rendben, ezeket értem, de mégis. Nem rólam van szó, és átlagos izomzatú emberre gondolok.
2021. febr. 2. 09:17
4/9 anonim válasza:
Elég 1-2 nap amikor reggeltől estig vagy az ágyban, amikor kikászálódsz, már szédülve mész mindenhova. Persze nem örökre.
5/9 anonim válasza:
24 óra alatt nem kezd leépülni. A fél világ leépült izomzatú lehetne, gondolj bele, vannak apróbb eü. gondok ami miatt pár napig fekszel. De nem okoz nagy gondot.
6/9 anonim válasza:
Évek kitartó fekvése kell ahhoz, hogy leépüljenek a lábizmok. Hacsak be nem figyel mondjuk egy autoimmun izomsorvadás, ami elsőként tipikusan pont a lábakat támadja.
7/9 anonim válasza:
Dehogy kellenek évek. Leépül az már 3 hét gipsz után is.
8/9 A kérdező kommentje:
Csak a 7.nek sikerült normális választ adnia, de mindenkinek zöldet nyomtam.
2021. febr. 3. 08:35
9/9 anonim válasza:
Szerintem napi 1 órával szinten tartható rövid távon. Nekem volt olyan hogy fekvő, és ülő meditációt gyakoroltam kb 1 hónapig. Közben napi 1 órát sétáltam. Viszont egy hosszabb lépcsőt is bejártam napi többször. Nekem így nem romlott sokat. Bár utána vissza kellett szokni a hosszú sétákhoz is..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!