Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » November óta 4-5 órákat...

November óta 4-5 órákat alszom, hogyan tudnék visszatérni a ,,régi kerékvágásba"? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés
19 éves, lány vagyok, mostanság eléggé összegyűltek a dolgok, még novemberben apukám elhunyt, családi és más magánéleti problémák gyűlnek folyamatosan, érettségi is közeledik, így rengeteget idegeskedem, nem vagyok a legjobb lelki állapotban, így ez kihat az alvásomra is. Odáig fajult az egész, hogy ha 4-5 órát alszom, már jól jártam. Régebben volt egy tök jó bioritmusom (annak hívják ezt?), este tízkor, legkésőbb tizenegykor lefeküdtem aludni és kipihent voltam. Mit tehetnék, hogy ehhez vissza tudjak térni és normálisan tudjak aludni, kipihent legyek?

2021. jan. 29. 00:56
 1/3 anonim ***** válasza:

Én is voltam hasonló helyzetben csak kicsit idősebb koromban.

Próbálj megbarátkozni azzal,hogy Neked tovább kell azt az utat járni,amit elkezdtél.Kérj a gyógyszertárban olyan nyugtatót ami segít majd,hogy átvészeld ezt az időszakot. Az alvás meg azért fontos,hogy a szervezeted újra tudja magát építeni minden alkalommal. És gondolj mindig valami pozitív dologra.

2021. febr. 13. 20:38
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha napokig 4 órát alszol, akkor utána nem létező hangokat fogsz hallani és látomásaid lesznek. Hallucinálni fogsz, mintha LSD-éznél.
2021. febr. 13. 21:29
 3/3 A kérdező kommentje:

#1 Köszönöm a válaszod, de az nem rossz ha már ilyen fiatalon elkezdenék ilyet szedni? Most levendula teával próbálkozom, egyelőre működőképesnek tűnik! :)

#2 Ez leginkább hétközben jellemző, hiszen akkor kell korán kelnem, hétvégén olyankor a teljes délelőttöt átalszom. Persze mivel online oktatás van, ha éppen lyukasom van, csurran-cseppen 1-2 plusz óra alvás, csak úgy gondolom ez nem egészséges vagy normális.

2021. febr. 14. 11:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!