Beadatjátok az oltást?
Gondolom volt már millió és egy ilyen kérdés, de én egy kicsit kifejtve, egy esetleges jövőbeni helyzetet felvázolva vagyok kíváncsi a válaszokra.
A kérdésre egészen eddig csípőből rávágtam, hogy nem, kész, pont. Viszont. A férjem eü szektorban van, beadatta. Azt beszélték a munkahelyén, hogy mi lesz, ha valóban mindent (utazást, mozit, bármit) ehhez kötnek, viszont elfogy a pfizer vakcina, és csak a kínaival lehet majd oltatni? Amit, annak ellenére, hogy az EU nem engedélyezett, Orbán simán bevásárolja és beadatja... szóval, ha elfogy a rendes vakcina, de rákényszerültök, viszont csak a kínai marad, amire minden hozzáértő azt mondja, hogy ne!, akkor? Mert akkor ígyis-úgyis meg kell kapjátok, de akkor meg már nagyon nem mindegy, hogy pfizer vagy kínai... én is emberekkel dolgozom, én is jelentkezhetnék, de nem tudom eldönteni, mi legyen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!