Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Milyen hatása van a tiszta...

Milyen hatása van a tiszta kannabis nak (cannabis) ? okoz rosszúllétet vagy hasonlókat?

Figyelt kérdés
sok helyen azt olvastam hogy meg előzi a Rák kialakulását és vagy meg is szünteti a rákot , arra használják tulajdonképpen,de érdekelne ha még nem szívtam olyat mit okozhat egy kezdőnél? nem mintha annyira ki akarnám próbálni,csak olvastam róla de sajnos nem mindent írnak le ezzel kapcsolatban ,meg ha jól tudom itthon tilos szóval illegális ,de nagyon sok országban most legalizálták,csak azt lehet használni amit orvosilag állítanak elő vagy füves cigi gyanánt is el lehet szívni anélkül hogy be rosszulna az ember és le csuknák haszálata miatt a rendőrök?

2021. jan. 28. 16:25
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
de köszönöm válaszod
2021. jan. 28. 17:18
 12/16 anonim ***** válasza:
Örülök, hogy sikerült utánaolvasnod, ettől függetlenül a sörtől nem álltál be, mivel a vadkender nem tartalmaz aktív hatóanyagot. Őszintén kérlek a marihuánát fogyasztó közösség nevében, hogy ne legyél az a személy, aki rájátszik a beállásra.
2021. jan. 28. 17:19
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
#10 nem nem neeeeeeem. a vadkender (Cannabis indica) nem tartalmaz THC-t. az orvosi kender (Cannabis sativa) tartalmaz. előbbi megél vadon Mo-n (gyomnövény), utóbbi nem. te maximum a sörtől csiccsentettél be, nem a vadkender nem létező hatóanyagától
2021. jan. 28. 17:41
 14/16 anonim ***** válasza:
A Cannabis indica tartalmaz THC-t, a Cannabis ruderalis a vadkender, ami aktiv hatoanyag nelkuli.
2021. jan. 28. 17:44
 15/16 anonim ***** válasza:
whoops ezt jól összekevertem
2021. jan. 28. 17:49
 16/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2021. jan. 28. 17:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!