Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hashajtó függőség még vissza...

Hashajtó függőség még vissza fordítható?

Figyelt kérdés

Kb 3 hónapig rendszeresen szedtem hashajtót (heti 2 alkalommal), szeretnék leszokni róla, nem tudom mennyire tett kárt bennem ez a rendszeres gyógyszer szedése.

Milyen módszerei vannak hogy beindítsam a bélmozgást? Esetleg milyen ételekkel tudnám vissza fordítani a függőséget?

Nagyon szépen köszönöm a segítséget!

2021. jan. 27. 22:04
 1/1 anonim ***** válasza:

Szia!

Igen, ellustítja a bélmûködést, és most gondolom nélküle nehezen végzed a dolgod, már ha egyáltalán sikerül.

2 ötletem van, ami nekem segített. Egy bizonyos Laevolac nevû szirup szedése, melyet felír a háziorvos, és segít helyrelítani odalent a dolgokat, aztán szépen lassan azt is el lehet hagyni, illetve a másik az a rostgazdag étkezés, nagyon kevés liszttel, péksütivel, cukorral, bármivel, ami nem “egészséges” hagyományos keretek között. Napi 2-2,5L víz a minimum, illetve egy kissámlit is szerezhetsz, amire ráteheted a lábad vécézés közben, hiszen úgy kényelmesebb pozícióban van a végbeled.

2021. ápr. 8. 15:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!