Hashajtó függőség még vissza fordítható?
Kb 3 hónapig rendszeresen szedtem hashajtót (heti 2 alkalommal), szeretnék leszokni róla, nem tudom mennyire tett kárt bennem ez a rendszeres gyógyszer szedése.
Milyen módszerei vannak hogy beindítsam a bélmozgást? Esetleg milyen ételekkel tudnám vissza fordítani a függőséget?
Nagyon szépen köszönöm a segítséget!
Szia!
Igen, ellustítja a bélmûködést, és most gondolom nélküle nehezen végzed a dolgod, már ha egyáltalán sikerül.
2 ötletem van, ami nekem segített. Egy bizonyos Laevolac nevû szirup szedése, melyet felír a háziorvos, és segít helyrelítani odalent a dolgokat, aztán szépen lassan azt is el lehet hagyni, illetve a másik az a rostgazdag étkezés, nagyon kevés liszttel, péksütivel, cukorral, bármivel, ami nem “egészséges” hagyományos keretek között. Napi 2-2,5L víz a minimum, illetve egy kissámlit is szerezhetsz, amire ráteheted a lábad vécézés közben, hiszen úgy kényelmesebb pozícióban van a végbeled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!