Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit tegyek, hogy végleg...

Mit tegyek, hogy végleg elmúljon a herpeszem?

Figyelt kérdés

Még tavaly szeptemberben egyik barátnőm után ittam és másnap kijött a herpesz. Nagyon nehezen múlt el, kentem valami erre való fehér krémmel.

De azóta se múlt el véglegesen. Még mindig olyan száraz a bőröm néha a szélén és bepirosodik az a része.

Cserélnem kellene fogkefét, ajakápolót? Vagy mitől jön ki újra meg újra?

2021. jan. 27. 11:47
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Anyunak az arcán szokott kijönni valami nagy viszkető folt s kutodennel vagy mivel keni. S mindig ősszel jön ki neki.
2021. jan. 27. 12:31
 12/15 A kérdező kommentje:
Kerestem Richtofitet, de mem magyarországi vagyok, itt pedig nem árulnak. Úgyhogy vettem egy másik fajta átlátszó krémet. Remélem segíteni fog.
2021. jan. 27. 14:23
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Szia. Tudom már közel egy hónapos, de hátha másnak is segít a válaszom:

Egész eddigi életemben küzdöttem az ajak herpesszel. Évente legalább 5x kijött több hétre. Borzasztó fájdalmas kellemetlen és csúnya is volt, főleg nőként.

Nekem elég volt egy komolyabb nap sütés vagy étteremben étkezés hogy kijöjjön.

Két éve szedek lizin c gyógyszert. Recept nelkul kiaadjàk patikába.

Elméletileg a herpesz megjelenésekor kell szedni, de én nem így teszek:

Mindig veszek be ha máshol eszem, ha kicsit gyengének érzem magam, nyáron ha strandolok. Minden olyan szituációban amikor képes lenne megjelenni.

Két éve már a herpesz hírét sem láttam ☺️

2021. febr. 16. 15:26
 14/15 A kérdező kommentje:

Juj, szegény! Borzalmas lehetett:(

Mindenki nevében köszönöm a tanácsodat!^^

2021. febr. 17. 01:40
 15/15 anonim ***** válasza:

jajj, szegényke :)

jó kis tanácsok!

2021. márc. 23. 18:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!