Pajkii kérdése:
Mit lehet tenni, hogy ne jöjjön ki sorba herpeszem vagy ha mégis akkor gyorsan elmúljon?
Figyelt kérdés
Augusztus óta megy ez, hogy kijön elmulik és rá min 1 hét mulva jön egy új. de nem is múlik el olyan gyorsan, és az a baj, hogy még a heg is ott marad pedig nem kaparom. és már kezdem unni. a háziorvosomhoz ha ezzel elmennék kiröhögne. valami hasznos házipraktika? :)2013. szept. 26. 21:42
1/5 anonim válasza:
Nekem a compeedtől múlt el végleg, de egy belgyógyász azt mondta, hogy emésztőrendszeri gondok esetén is előjöhet, szóval probiotikumot is szedek azóta. :)
2/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ.
tehát milyen orvoshoz érdemes ezzel elmenni?
2013. szept. 26. 22:05
3/5 anonim válasza:
Epavir tablettát még nem próbáltad?
4/5 anonim válasza:
egyel sok gyumolcsot meg zoldseget.
5/5 anonim válasza:
Nekem a kezfertotlenito valt be!Az illatmentes (fertotlenito/korhaz szagu). En egyszer tok spontan kiprobaltam (pont a korhaz szaga miatt) es hihetetlen gyorsan leszaritotta. Herpeszre hajlamos vagyok sajnos igy eloszokott jonni altalaban pont akkor mikor mennek valami nagyobb vagy fontosabb esemenyre szoval en probaltam mar fogkremtol kezdve a fokhagyman at 5000Ft/2ml-s "csoda" kremekig mindent de semmi nem szaritotta le ugy mint a kezfertotlenito!Arra kell figyelni hogy csal herpeszt kend be vele mert az arcbort nagyon kiszaritja. En azota rendszeresen ezt a trukkot hasznalom, es nagyon jol bevalt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!