Meg fog allni a szivem???
Hát már az agyad az megállt, ha volt egyáltalán.
Ekkora hülye hogy lehetsz, mégis mit vársz itt erre a kérdésre?
De ez nem is kérdés csak egy picsogás .
Szorong és pánikbeteg nem picsog.
Megnyugtatást vár mert fél és nem csesztetést,el kellene gondolkodni a más emberhez való hozzáálláson.
Aki élt már át súlyos szorongást az tudja milyen,nem lehet csak úgy legyinteni rá és szedd össze magad...
Nem fog csak úgy megállni,ezt a félelmet sajnos a szorongás okozza, ha nem tudsz sehogy megnyugodni akkor keress fel egy erre a problémára szakosodott orvost mert kezelni kell.
Az életminőséget rettentően tudja rombolni az ilyen betegség.Kitartás.
Igen nagymértékben befolyásolja. Nekem mikor szorongtam volt,hogy 140 lett a pulzusom,néha kihagyott aztán mikor kicsit megnyugodtam lement 63-ra.
Nagyon ijesztő dolgokat tud okozni a pánik és társai,rengeteg testi tünetet.
Ha gond lenne azt a kórházban kimutatták volna hidd el,kiegészítésnek szedj magnéziumot az nagyon jó az idegekre és a szívre is (nekem kardiológus javasolta).
Ha nem múlik a félelmed keresd fel a háziorvost és mond el ezeket,tovább fog küldeni a megfelelő helyre,hogy megnyugodhass.
Tudom,hogy nehéz én is átéltem és a gyerekem is sajnos.
Kitartás mindig gondolj arra,hogy a vizsgálatok negatívok lettek,nincs gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!