Le fog állni a szívem? Félek!
Fogalmazd meg magadnak, hogy mi lehet a legrosszabb, ami történhetne Veled! (Akár írásban, ha úgy könnyebb...)
Ezután mondogasd magadban: "nem dől össze a világ"!
Hát igazából a legrosszabb csak annyi, hogy meghalok. Nem olyan vészes. Amúgy nem értem magam, mert orvoshoz meg csak anyaékkal tudok menni, viszont ők meg pszichológushoz vinnének inkább, mert már egy ideje van ilyen tünetem és van amikor előjön, de van amikor elmúlik.
Amügy köszi a válaszokat.
Pánikbetegség. Ez manapság már népbetegség sajnos.
Nekem is az van 16éves korom óta. De én már tudatában vagyok vele (30as nő)
A pánikbetegség minden tünetet képes produkálni ami szivroham szerű. A legrosszabb amit tehetsz az a google!
Ne guglizd a tüneteid garantáltan mind meg lesz neked. Minden tünetre képes de semmi bajod nem lesz. Ha elszántad magad a pszihologushoz és már olyan súlyos a helyzet hogy gyogyszeres kezelést adna neked jól fontold meg mit teszel. Ha önerőböl tul jutsz a pánikbetegségeden sose fog visszajönni, vagy csak alkalom adtán, de tudni fogod h nincs bajod. EHa elfogadod a gyógyszert, életed végéig szedni fogod mert már akkor rohamod lesz ha épp nem vetted be. Vagyis a gyogyszer hiánya nélkül lesz mindig rohamod. Tehát jol gondold meg majd miután fel fogja kinálni neked az orvos a xanaxot, frontint vagy rivotrilt.
A helyedben csináltatnék terheléses ekg és egy teljes vérkép. Ott majd meglátod h semmi bajod. Hidd el ha bajod lenne azt kimutatná!!! Tehát ahogy latod hogy tenyleg semmi bajod tudatába tudsz kerülni annak hogy szimplán pánikbeteg vagy.
Akut vitaminhiány lehet a háttérben. Én most a magneB6-ot kezdtem el szedni újra szedni (idegrendszert erősíti, izmokat ellazítja.)
D3 vitamin az agy vitaminja. (Pontosan nem tudom, mennyire lenne szükséged. Teljes vérkép vizsgálat nem ártana...)
Neurológus szakorvost javasolok és táplálkozási tanácsadót (dietetikus). Plusz sok zöldséget és gyümölcsöt, mézzel együtt.
A fahéj pedig kiegyensúlyozza a vércukorszintet. A dió, a datolya, a paradicsom szintén kiváló gyógyhatású.
7-es válaszoló vagyok.
Javaslom még kiegészítésként a MINDFULNESS módszereket (könyvben le van írva, hogyan kell ellazulni, negatív gondolatokat, érzéseket elűzni.)
TÜRELEM kell, míg az agyad átáll.
Szép természeti képeket, tájakat képzelj magad elé - akár fesd le őket, ha ahhoz van kedved! Felnőtt színezőt is lehet kapni.
LEGYÉL EGY KICSIT ÚJRA GYEREK! Engedd meg magadnak ezt a lelkiállapotot! Jó kikapcsolódást kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!