Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Szerintetek egészséges az az...

Szerintetek egészséges az az anyuka mentálisan, aki kisbaba mellett fenék nagyobbítós műtétre megy?

Figyelt kérdés
1 éven aluli baba, mit tanacsolnal ha közvetlen kapcsolatban állnal egy ilyen anyukaval?
2021. jan. 23. 14:22
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
0%
ohh hát én kapásból feltennem a kérdést, félre kefelt a férjed egy lipicaival? 🤣🤣🤣 általában a férjek megerősítik a felesegeket hogy jó a bull. eddig én csak cicire hallottam panaszt, illetve vagina szűkítesrol, kemény 🤪
2021. jan. 23. 15:20
 22/24 anonim ***** válasza:
94%
Miért számít, hogy gyereke van?
2021. jan. 23. 15:29
 23/24 anonim ***** válasza:
92%
Ha közeli rokon ha barát, akkor sincs hozzá semmi közöm, se véleményem. Arra költi a pénzét amire akarja, felnőtt ember, az ő teste.
2021. jan. 23. 15:59
 24/24 anonim ***** válasza:
95%
Mi itt a baba és a műtét között az összefüggés? Miben károsodik a baba, ha megtörténik a műtét? Miért ne lenne normális? Azt meg hagyjuk már, hogy ezért nem való neki gyerek. Valószínűleg nem a baba pelenka pénzéből venne el a beavatkozás, hanem megteheti az anyuka. Most ha anyagilag megengedheti magának, és jobban érzi tőle magát. Ha ez tetszik neki, hát csináltassa meg, senkinek semmi köze hozzá. Ha közeli ismerősöm lenne, megkérném, hogy gondolja át, hogy biztosan szeretné-e, és hol csináltatja, nagyjából ennyi. Esetleg ha nagyon közel áll hozzám, vigyáznék szívesen a babára is, ha kell. Nekem se tetszik az ilyesmi, de ez szubjektív, nem nekem kell, hogy tetszen.
2021. jan. 23. 22:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!