Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Rosszul alszom mit tehetek meg?

Rosszul alszom mit tehetek meg?

Figyelt kérdés
2021. jan. 22. 20:39
 1/5 A kérdező kommentje:
20 eve kezdtem negyed xanaxal, most lendormin vagy stilnox kb 4 orat alszom tőle. Fel rivo is es nem mindig pihenem ki magam. Ma reggel a visszaalvas annyira felszines volt, hogy almomba felakartam ebredni de nem tudtam. Egyszer megmozgattam a fejem es felebredtem. Fejfajassal 150 vernyomassal keltem. Ilyen alom kb fel eve volt. De nagyon rossz.
2021. jan. 22. 20:43
 2/5 anonim ***** válasza:

hát ez kicsit kifejtősebb téma mint itt lelehetne írni.

Sokkal több konkrétum kellene és egy szakember aki tudja értelmezni a problémáidat.

2021. jan. 22. 20:44
 3/5 anonim ***** válasza:

közben te is írtál.... gyógyszerfüggő is vagy...

szóval ez tényleg komoly probléma, mi itt nem tudunk segíteni. Fordulj orvoshoz, addiktológushoz, pszichológushoz!

2021. jan. 22. 20:46
 4/5 A kérdező kommentje:
Pszychiatar irt fel olyan gyogyszereket ami nem jo. Mirzaten, teperin a mirzaten es lendormontol 2 orat aludtam. Siman 4 orat altat , 59 evesen szivritmuszavarom is van arra külön szedek gyogyszert. A fő peoblema az alvas. Mikor covidos voltam , napi 10 orakat aludtam, visszamentem dolgozni az mar sok volt.
2021. jan. 22. 20:58
 5/5 anonim ***** válasza:

amiket írsz ahhoz még egy ciciáter is kevés

menj el orvoshoz!!!!!!!!!

2021. jan. 22. 22:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!