Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Náthások, ti a maszkhordást...

Náthások, ti a maszkhordást hogy oldjátok meg?

Figyelt kérdés
Egy jó maszkban eleve alig kapok levegőt egész nap, de azóta többször voltam megfázva, annak minden jóságával együtt, pl orrdugulás, kb megfulladok úgy egész nap...

2021. jan. 22. 15:58
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
75%

Az egyszerű nátha az télen teljes természetes. Ez a hajcihő nem természetes.

Én is megyek dolgozni náthásan, mint ahogy covid előtt is tettem, mert nem engedhetem meg magamnak a táppénzt.

Én az államon hordom a szájkosarat, és csak akkor húzom fel, ha ellenőrzik.

2021. jan. 22. 23:00
 12/15 anonim ***** válasza:
35%
#5 De, a mi munkahelyünkön elvárják, hogy otthon üljél betegen, ne fertőzd le a kollégáidat, ez mindig is alapvető volt. A karantén után meg egyenesen kijött szabályzatban, hogy otthon kell maradni, ha bármilyen légúti tünetet tapasztalnánk egy reggel.
2021. jan. 22. 23:03
 13/15 anonim ***** válasza:
22%

A nátha nem "légúti tünet". A nátha télen természetes.

Én körömvágó ollóval kilyuggatom a szájkosarat, hogy kapjak levegőt. Így a törvényt betartom. (A maszk definíciójáról nem szóla törvény. Sőt azt se tiltja semmilyen törvény, hogy bárki is lyukakat vágjon rajta.)

2021. jan. 22. 23:12
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
A nátha egy olyan népi kifejezés, ami fed mindent, ami légúti tünettel jár. De jobban lehatárolva: [link]
2021. jan. 22. 23:17
 15/15 anonim ***** válasza:
67%

Bírom ezt a “kell” szót...

1: vannak munkahelyek ahol nem lehet hiányozni egy kis náthával mert pofán röhögnek meg COVID alatt is

2:kepzeld el tényleg vannak emberek akik nem tehetik meg hogy pár orr fujas miatt otthon maradjanak, vagy majd mások kifizetik neki a számlákat?

3: és ha bemész úgy hogy “nem szabad” mi lesz ? Kirúgnak ? Max haza küldenek (MAXIMUM) szóval hagyjuk ezt hogy mit kell

Meg mit nem, ha nem kopsz a másik szájába nem valószínű hogy elkapja a NÁTHÁT

2021. jan. 22. 23:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!