Náthások, ti a maszkhordást hogy oldjátok meg?
Figyelt kérdés
Egy jó maszkban eleve alig kapok levegőt egész nap, de azóta többször voltam megfázva, annak minden jóságával együtt, pl orrdugulás, kb megfulladok úgy egész nap...2021. jan. 22. 15:58
1/15 anonim válasza:
Sajnos nem nagyon van megoldás. Ez kellemetlen és ennyi.
2/15 anonim válasza:
Miért otthon is hordod a maszkot?
3/15 A kérdező kommentje:
Munkában hordom
2021. jan. 22. 16:13
5/15 A kérdező kommentje:
Hát bizony igen :( Tudod, nem tehetem meg, hogy egy megfázással otthon üljek, de szerintem nincs is ilyen munkahely
2021. jan. 22. 16:16
6/15 anonim válasza:
De lázasan is beengednek? Nem kérdeznek ki mindennap? Minket minden nap megkérdeznek hogy van e felső légúti megbetegedésünk
7/15 A kérdező kommentje:
Most mit érnek vele, soha nem kérdezték amúgy. De ha kérdezik, akkor mondom, hogy náthás vagyok ennyi. De látszik is az orromon.
2021. jan. 22. 16:21
8/15 anonim válasza:
Az orrodra is fel kell húzni A maszkot. Nem hiszem, hogy látszik.
9/15 anonim válasza:
NINCS NÁTHA MEG MEGFÁZÁS CSAK COVID-19!!!!!! Már tavaly óta!!!! Ne tudatlankodj!!!!!🙄🙄😂❤️
10/15 anonim válasza:
Orrfújáshoz fel lehet húzni a maszkot, majd le.
De ha úgy érzed, nem kapsz levegőt, akkor ez még egy ok arra, hogy otthon maradj náthával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!