Mit gondoltok a hajgyógyászatról? Vannak tapasztalatok,meg lehet bízni ebben?
Azt tudom, hogy sok kamu van meg hatástalan kúrák de van ez a Triohair amiről jó tapasztalatokat írnak,meg hogy ők használják az eredeti olasz cuccokat.
Nekem olyan fejbőrproblémám van ami okozta a hajhullást és úgy tapasztaltam hogy ha nem belső ok miatt van hullás,tehát a vérkép se mutat semmit,nem érdemes bőrgyógyászhoz menni mert nem tudnak mit kezdeni a helyzettel,3 másodpercre ránéz,kénes sampon meg szteroidos oldat,amitől még több haj kijön,aztán a legjobb:
mondják hogy kenjem minoxidillal és menjek 3 hónap múlva vissza. Mikor 2 hajgyógyász is mondta(köztük ez a Trios is),hogy ez nem öröklött kopaszodás. A minoxidilt meg erre találták ki,ebből nem teszek a fejemre.
De vannak akik csak a bőrgyógyászra esküdnek. Én már nem tudom kihez mihez forduljak
Érdemes a triost elkezdeni,hatásosak az Orising dolgok? A pénz nem számít,csak tudjam hogy nem a kukába megy
Egyszer bepánikoltam, hogy hullik a hajam. Elmentem hajgyógyászhoz, fizettem 10 ezer forintot, amiért javasolt egy kezdő csomagot 70 ezer (!!!!) forintért. És közölte, hogy a többit majd részletekben kérjem karácsonyra meg szülinapra a családtól :D
Fogtam magam, elmentem egy bőrgyógyászhoz, aki megnyugtatott, hogy egyáltalán nem lát semmi aggasztót, normális mennyiségű a hajhullásom. Azóta se lettem kopasz :D
Hát érdekes. De ahány ember annyi féle baj. Meg orvosok is hajlamosak mást mondani.
Volt hogy 1 héten belül 2 bőrgyógyászhoz mentem,az egyik azt mondta gyulladt még a fejbőröm,a másik aszonta már rendben van. Ezen igazodj ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!