Hajgyógyász Budapesten?
Figyelt kérdés
Régebben írtam kérdést ezzel kapcsolatban és kaptam egy üzenetet,azt hiszem 14.kerületben ajánlottak egy helyet,ahol csak egy alkalmas vizsgálat van és utána teljeskörű személyreszabott diagnosztikát kapok. Vagy esetleg ha más helyet tudtok ajánlani amit már ismertek és nem aranyárban van,megköszönném.2014. júl. 5. 13:36
1/2 A kérdező kommentje:
(sajnos már nincs meg a cím,a lényeg lemaradt) :D
2014. júl. 5. 13:38
2/2 Smel válasza:
Szia.
Én több helyen is voltam hajgyógyásznál, mire végül megtaláltam a tökéleteset. Kedvesek, aranyosak, segítőkészek. Mindent aprólékosan elmagyaráznak neked és olasz márkákkal dolgoznak.
A cím: 1056 Budapest Molnár utca 23.
a telefonszámuk pedig: 061-950-20-27
Ott is úgy van hogy egy fejbőr vizsgálat és utána a te fejbőrödhöz illő diagnosztikát kapsz. Március óta járok oda, és már alig hullik a hajam:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!