Babatervezés előtt milyen vizsgálatokat végeztettetek el?
Teljes fogászati szűrés mindkét félnek, nőgyógyászati szűrés, én mentem belgyógyászatra is, de csak mert voltak epe koveim meg régebben.
Ha nem jön össze 1 éven belül a baba, akkor érdemes további vizsgálatokra menni, gondolok itt sperma vizsgálatra vagy komolyabb hormon vizsgálatra.
Vitaminok közül mindkét félnek e vitamin+omega3, d vitamin, magnézium, c vitamin de ha találsz olyan komplex vitamint ami ezeket tartalmazza az tökéletes és halolaj mellé
Nőnek külön folsav, de az is elég akkor ha már pozitív a teszt.
Terhes vitaminok közül vegyes a felhozatal, nekem a femibiontól és gravidától hányingerem volt, a jutavit terhesvitaminja volt jó.
Folsavat tartalmazó vitamint szedjél, abból baj nem lehet.
Ha egy éven át rendszeresen próbálkoztok eredménytelenül, utána kell Neked nőgyógyászati, a párodnak andrológiai (audiológia = hallással foglalkozó szakág, így cseppet feleslegesnek tartom) szakrendelésre elmennie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!