Magas lázam van mit csináljak ?
Sziasztok a lázam 40c fok.Ma reggel tört rám rév el fájt a fejem és izzadtam mint a ló bevettem egy aspirint és fájdalomcsillapítót, de szinte semmi viszont a reggel volt 39 aztán lement 37 re viszont azután remegtem rajtam volt két paplan és vagy 3 takaró és aztán még mindig remegtem mintha reggel belefeküdtem volna pucéran. Valami megoldás gyógyszerek házi praktikák vagy lehet, hogy covidos vagyok azt nem bírnám ki, mert éseanyám túlvan már az 50 éven édesapám meg már a 60 ön is. És, ha elkapnák szerintem megölném magam nem bírnék magammal.
Tüneteim: 40 fokos lázam van köhögök iszom a Tát és ma 17 órája most ettem meg a péksütemémy és folyamatosan ízlelek szagolok nehogy elkapjam viszont 16 éves vagyok viszont nem lenne rossz egy covid teszt és, ha jóltudom 20 ezer forint édesapámék nem költenének rá és könnyebben aludnék viszont nekem egy huszasom sincs!Valami ötlet?
40°C-os lázzal az orvosi ügyeletet nyugodtan felhívhatod.
Az covidtól függetlenül is magas.
Fejezd be a hisztit, pihenj le, nyugodj le, nem kell “megolni magad” egy betegseg miatt. Ez van jelenleg es kesz.
Tudom, hogy felted a szuleidet, de ha esetleg covidos vagy, akkor mar mindegy, visszacsinalni nem lehet.
Fel kell hivni a haziorvost holnap, o majd megmondja, hogy mit tegyel. A teszt egyebkent ingyenes, ha o rendeli el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!