Van-e értelme a COVID-on már átesett beteget oltani?
#8-as vagyok.
Azóta kétszer elkaptam a vírust. Most már be vagyok oltva, és inkább beoltom magam majd még egyszer ha szükséges, inkább mint hogy a szövödmények miatt ne tudjak megint sportolni hónapokig.
Nem a terjedés a lényeg, hanem hogy pontosan milyen a vírust. Influenza ellen is be kell oltania magát az embernek évente.
Hiába estél át rajta, nem fog a szervezeted a végletekig antitesteket termelni..főleg hogy a vírust folyamatosan mutálódik.
Aki átesett a víruson, nem lebutított vírust kap...Vagy a főleg keleti jellegű legyengített vírust, vagy pedig az mRNS alapút mint pl. Pfizer.
Egyébként meg az emberek ettől függetlenül újrafertőződnek, és újra is fognak, csak lehet hogy éppen teljesen tünetmentesen lesz a szervezetükben a vírust jelen, és így észre sem veszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!