Mitől lehet az, hogy az átlagnál jobban bírom a hideget? Jelenthet problémát? 18F
Iskolában is (már amikor volt) sokan a pad végén ültek kabátban, én meg vígan végigültem az ablak alatt pólóban az órát.
Ha hideg helyről érünk haza, sokan még át vannak hűlve egy darabig, de én általában nem nagyon. Amíg az ő kezük jég hideg, nekem már meleg a bőrőm.
A lábszáram alig fázik, sokáig elvagyok rövid nadrágban, és amíg a legtöbben már kabátot vesznek, én pulóverben jól vagyok.
Viszont a talpamról nagyon könnyen felfázok, így igyekszem legtöbbször papucsot hordani legalább.
Egyébként úgy általánosságban jól esik a hűs levegő. Többször szellőztetek is itthon.
Lehet, hogy otthon nem fűtötök annyira és hozzászoktál a hűvösebb időhöz.
Velem is sokszor ez van, én otthon max. 20 fokig fűtök be, de van olyan ismerősöm, akinél állandóan minimum 25 fok van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!