Miért nem tudok aludni?
Figyelt kérdés
Sose voltam jó alvó, mindig elég hektikus volt a bioritmusom. Időnként fel is borul. Most az a bajom, hogyha fáradt vagyok, és véletlen sikerül elaludni, már 2-3 óra múlva felkelek, tehát ilyen 21-22 órákat simán fennvagyok. Hetek óta tart. Most 4-kor sikerült elaludnom sajnos, fél 7-kor keltem, hulla fáradtnak érzem magam, fáj a fejem, a vállam, a szívem is dübörög ezerrel, de mégsem bírok pihenni egy kicsit sem, pedig most éppen megtehetném :( az elmúlt 3 napban összesen aludtam kb 5 órát...Naponta 1 csésze gyenge tejeskávét iszom. Mit tegyek? Gyógyszert nem akarok szedni, de ez így nem lesz jó, mert se munkára, se semmi másra nem tudok figyelni.2021. jan. 9. 13:47
1/5 anonim válasza:
Szerintem keress fel szakembert, ez nem normális ilyen keveset aludni. Próbálj meg nem inni tejeskávét, esetleg lefárasztani magad. Ha fel is kelsz pár óra múlva, próbálj visszaaludni.
2/5 A kérdező kommentje:
Ez a baj, hogy amúgy fárasztó dolgokat csinálok. Meló, házimunka, egy beteg állatot is gondozok, és még így sem. Most simán megtehetném, hogy alszom pár órát, ragad is le a szemem, de ahogy elhelyezkedem, hogy pihenjek, felélénkülök, és vége az egésznek.
2021. jan. 9. 13:58
3/5 anonim válasza:
1es vagyok, csak azt tudom mondani amit eddig, hogy próbáld meg. Én is nehezen alszom el, de nem ennyire.
4/5 A kérdező kommentje:
Megpróbálom. Remélem azért ilyen alvásklinikára nem kell befeküdnöm :D
2021. jan. 9. 14:02
5/5 anonim válasza:
Túlpörög az elméd, le kell lassitani...ezért nem alszol,
Jó minőségű halolaj, magnézium citrát v. kelát este és ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!