Az apám azt akarja hogy adassam be a koronavírus vakcinát, de én nem akarom. Mit tegyek?
Azt mondta, hogy nem akarja, hogy hazavigyem neki a vírust. Elmondtam neki, hogy az elmúlt 1 évben sem lett hazahozva,de ő azt mondja, hogy regisztráljak a vakcinára. Nagykorú vagyok és simán ki is rakhat a házból, de még tanulok. Magamtól is elmentem volna már innen ha megtehetném.
Hogy magyarázzam el neki ezt, ha fel se akarja fogni amit mondok?
Nem kell ezt annyira elkapkodni. Egyenlőre reklámnak értelmezem ezt a regisztrációt. Meg kellett volna rohanni ezt a lehetőséget.
Nem erre számított a kormány .Elszámolta magát,mit a lélegeztető géppel.Mi lesz ha ennek is 3/4 a nyakukon marad,mert a megrendelést is ki kellett fizetni.
"Nagykorú vagyok ... Magamtól is elmentem volna már innen ha megtehetném."
Nagykorú vagy, tehát megteheted. Lakhatsz koleszban, dolgozhatsz a tanulás mellett, stb. Valamit valamiért. Ilyen az élet.
Igen, ő oltassa be magát.
Mondd meg neki, hogy TE hiába oltatod be magad, attól még hazaviszed a vírust. Csak észre sem veszed.
Őt csak az védi meg, ha beoltatja magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!