Az új mutáns koronavírus azért "jelent meg", hogy így ösztönözzék az embereket, hogy beoltassák magukat?
Érdekes módon pont a brexit alatt, Angliában jelent meg.
Inkább azért, vagy azért is, hogy őket szívassák. Minél nehezebb legyen az áthaladás a határon.
Beoltatni meg azért fogja magát mindenki, mert anélkül kiesel mindenből. Bulik, utazás, idővel munkahelyek, oltási könyvet fogsz hordani, mint a kutyák.
Itt a cucc adatlapja, tele van "Nem áll rendelkezésre adat." résszel.
A vége a legjobb:
"A Pfizer Inc. úgy véli, hogy a jelen biztonsági adatlapban szereplő információk pontosak, és bár jóhiszeműen kerülnek
átadásra, semmilyen kifejezett vagy hallgatólagos garanciát nem vállal. Ha a veszélyre vonatkozó adatok nem
szerepelnek ebben a dokumentumban, akkor jelenleg nincs ismert "
Szerintem igen.
Amúgy nem igaz hogy az oltatlanok diszkriminálása mindenkit rákényszeritene. Én így sem vagyok hajlandó. Inkább elengedem jövőre a bulikat, étterembe jarást utazást de csak azért se. Ha kell rendelek mindent netről.
szerintem nem számítottak rá,hogy ilyen sok vállalkozás kihúzza valahogy.
ezért kellett vmi új para,hogy tovább fenntarthatóak legyenek a korlátozások és így ugrásszerűen megy majd csődbe minden ami magánkézben van még.
#3: És munka nélkül is elvagy, gondolom.
Németországban az új dolgozót úgy veszik fel, hogy a cég csináltat tesztet, és azt is nézik, hogy átestél-e már.
Ha bejön az oltás, gondolom azt fogja felvenni, aki vagy oltva van, vagy hajlandó rá.
Sulival, ovival most is az a helyzet, hogy kell az oltási könyvet vinni, és akkor mehet közösségbe, ha oltva van mumpsz ellen (többek között, de ezt nézik elsőre).
Max a gyári munkásokat érintheti ez a probléma. Az igazi szaktudást nem fogjál azért elengedni mert nincs oltva, főleg ha már évek óta home office a nyerő.
Terheseknek, gyerekeknek tudtommal nem adják be az oltást. Nem véletlenül. Fingjuk nincs mennyire veszélyes rájuk nézve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!