Miért nem kapok levegőt? Mit csináljak?
Az van, hogy úgy érzem, nem jut elég levegő a tudombe. Ilyen gomboc érzés van a torkomban, mintha nyomna valami a nyelőcsovemet és a legcsovemet is. Hiába veszek nagy levegőt, egyszerűen úgy érzem, nem elég. Csak akkor jó, ha ásítok, de hát nem asithatok folyamatosan.
Lehet összefüggésben azzal, hogy délután ettem csokit, és amikor lenyeltwm a nyálam, felrement picit. Aztán köhögtem, levegőt akartam venni, de egyszerűen nem tudtam. Aztán persze elmúlt szerencsére.
Lehet a stressz miatt ez az egész? Eléggé hipochonder is vagyok :/
Lol eszembe sem jutott a korona 💀
Ez egy tünete xdd de nem ezzel kezdődik
Nem égett, nem is szokott.
Tudtommal nincs refluxom, viszont gyakran van panikrohamom
Szia !
Oxigénhiányos a szervezeted. Kezdj el sportolni, és itt elsősorban gyaloglás, futás, biciklizés, úszás, -aktív belégzéssel járó sportokat ajánlom, az egy idő után megoldja a problémát. addig pedig ha nagyon zavar tudsz oxigén sportpalackot venni amit hegymászok, sportolók, és Covidos betegek is használnak [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!