Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Alig kapok levegőt, mit...

Alig kapok levegőt, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Szerda óta kínlódom egy ilyen hülye megfázásos vírussal(?). Egy napig fájt a torkom, hőemelkedésem volt (amire a fogcisztám is rásegít), folyt az orrom. A torokfájás elmúlt, de a hangomból ítélve még a gyulladás megvan, lehet a mandulám, nem is a torkom. Viszont azóta is köhögök, most már 3 napja szakad fel a slejm, állandóan zsepibe köpködök, és alig kapok levegőt. Ha nem volna elég ez, asztmás vagyok, ami csak ront a helyzetemen. Mióta itthon élünk megint anyáméknál, sokkal többet fulladok egyébként is, sokszor kell használnom az inhalálómat. Most meg egész nap. Mit csináljak, hogy túléljek? A sok köhögéstől már fáj a hátam, a mellkasom, és fuldoklom.
2012. szept. 15. 18:03
 1/2 anonim ***** válasza:

Menj el orvoshoz!

Ha anyukádéknál többet fulladsz, nem lehet, hogy olyan allergénnel vagy ott körülvéve, ami kiválthatja, vagyis fokozhatja?

2012. szept. 16. 00:54
 2/2 A kérdező kommentje:
Valószínű az okozza a fulladást itt, hogy minden szobában, így az enyémben is padlószőnyeg van, nem parketta, mint ahol eddig éltem. Nekem pedig por- és poratka allergiám van, a legerősebb. Mindeddig tünetmentes voltam. Egy évig nem éltem itthon, előtte sem volt ilyen rossz a helyzet, biztos nagyon elszoktam ettől. :S
2012. szept. 16. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!