Hol lehet megtudni, hogy érvényes e a TAJ kártya (jogviszony)?
Családtagom nem tudja, hogy érvényes e még a TAJ kártyája és a legegyszerűbben szeretnénk kideríteni, hogy milyen a jogviszonya.
Van lehetőség esetleg online, ahol meg lehet nézni vagy ilynekor kit kell felhívni/kinek kell írni?
Előre is köszönöma segítséget!
A taj kártyád mindig érvényes mert életed végéig az a számod ami alapján ellátnak ha van valami.
Egyébként a háziorvosod látja ha nincs fizetve a havi járulék mert akkor piros lesz a géobe a neved.
Ha fizetve van akkor zöld.
Tehát ő megtudja mondani.
De ezt csak tudnod kell neked is fizetve van e..
Köszönöm, már mondtam az ügyfélkapusat!
Első válaszolónak pedig: nem az én TAJ jogviszonyomról van szó, hanem egyik családtagoméról. Nekem is 'lejárt' még anno Augusztus 30-án azt hiszem, viszont mondták a NAV-nál, hogy majd csekket küldenek. Azóta voltam többször is rendelőben és mindig érvényes volt a jogviszonyom. Én is várom a csekket, hozzmátartózónak sem érkezett még, viszont aggódik, hogy lejárt volna, ezért szeretné megnézni valahogy, hogy ne a rendelőben derüljön ki.
Még egyszer köszönöm a válaszokat! :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!