Egyszerűen nem tudok vizeletet adni?
Megiszok 2,5 liter vizet, várok egy órát. Érzem, hogy majd' bepisilek, de csak nem tudok adni, amikor oda érek. Max.1-2 csepp jön ki, gyakorlatilag a kényszer is elmúlik.
Az lenne a legjobban ha valami tűt leszurnának aztán kivennék, ami kell. Esküszöm azt is szívesebben megcsinálnám.
Bármi tipp? Próbálok ellazulni, de egyszerűen nem megy.
Én is mindig viszem a mintát. Reggeli első vizelet kell, ki se bírnám a rendelőig mosdó nélkül.
Legutóbb tegnap voltam laborban, költözés miatt új helyre kellett mennem, nem ismertem a szokásosat, ide is vittem a mintát itthonról.
Mosogatógéppel mosunk mindent, kicsi üvegbe pipiltem, fél óra múlva indultunk, odaértem, kaptam egy kis tégelyt, megkérdeztem, hogy átöntsem bele amit hoztam? Mondta, hogy igen, letettem a tálcára, az üveget kidobtam, aztán levették a vért, és ennyi.
Szerintem így a legkényelmesebb.
"Az lenne a legjobban ha valami tűt leszurnának aztán kivennék, ami kell. "
Aha, egyszer, utána a következő alkalommal úgy menne magadtól, mintha szökőkút lenne.
Köszi mindenkinek! Hivatalos szervnél vagyok, éves vizsgálat miatt kell. Azt mondta a doki, hogy szedjem össze magam, tegyem túl magamat rajta..
Nem igazán értette meg, hogy én sem akarok 1,5-2 órákat ott tölteni, de nem engedi hogy otthonról hozzak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!