Mitől fogyhattam le ennyire? Valami gáz lehet velem?
Hosszú éveken át mindig 68-69 kg voltam, a 70 felett 4,5 éve voltam utoljára. 28 éves férfi vagyok, kb 173 cm magas. Egyébként sportolok, focizok azt hiszem a koromnak és a magasságomnak is megfelelő (sajnos már csak volt) ez.
Most amik történtek velem:
- A korona vírus miatt nem lehet focizni, nem sportolok, így nem is fogyasztok annyi kalóriát, bár igaz nem is égetem el.
- Én magam is elkaptam a vírust kb 3 hete, akkor már biztos kevesebb voltam.
- Kb 1,5 hónapja derült fény laktózérzékenységre, illetve enyhe refluxra. Én azóta változtattam az étrendemen. Elhagytam a tejtermékeket, a cukrot (kivéve kávéba és teába), az olajos magvakat, a csokikat. Illetve amik savat csinálnak.
Szóval most ma reggel volt a mélypont 62,5 kiló, de ilyen 63-64 körül szokott lenni és nem jön vissza... Nincs rossz közérzetem, fáradság stb. Sőt amióta elhagytam bizonyos dolgokat jobb lett a székletem is (előtte hasmenéssel küzdöttem), de így most annyira nem érzem magam férfiasnak. És félek, hogy lehet valami betegség is. Bár egy csomó mindenre kivizsgáltak most, csak jön ez a pandémia így a pajzsmirigyemet nem tudjuk most megnézni majd csak jövőre.
Milyen ertekeid voltak rosszak?
Nekem a T3 picit eltert
De a TSH viszont jo erteken volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!