Mit tudok tenni bélféreg ellen?
Figyelt kérdés
Sziasztok.
Régebb óta észrevettem hogy bélférgem van. Egyszer elmúlik, aztán újra előjön. Koronavírus idején nem nagyon fogad orvos..
ilyenkor mi a teendő, mit csináljak hogy teljesen elmúljon?
2020. dec. 2. 20:55
1/12 anonim válasza:
nem kell fogadnia orvosnak.. gyógyszert fel tud rá írni személyes találkozó nélkül is.
2/12 anonim válasza:
Fogad az orvos most is, csak időpontot kell kérni. Kapsz tablettát ami kiírtja a bélférgeket. Nem árt minél előbb megoldani mert a férgek növekednek ám, és később sokkal nagyobb bajod is lehet.
3/12 anonim válasza:
Recept nélkül is kapható gyógyszer.
4/12 A kérdező kommentje:
értem, de nem nagyon járok orvoshoz, azt sem tudom kihez forduljak így vagy kitudja...
a gyógyszer azt hiszem csak papírral vehető..
2020. dec. 2. 20:59
5/12 anonim válasza:
Addig azért egyél sok fokhagymát gyersen
6/12 anonim válasza:
Vermox. De vényköteles. Szerintem ha rájuk telefonálsz felírják.
8/12 A kérdező kommentje:
Es biztos hogy segit?
Nagyon felek, mert korabban is erzekeltem..aztan elmulott es most megint..
2020. dec. 2. 21:24
9/12 anonim válasza:
Hívd fel a körzeti dokit, elmondod, hogy férges vagy, kiírja a gyógyszert, beszeded, és elmúlik.
10/12 anonim válasza:
De most mitol felsz? Fogod magad, felhivod az orvost, felir gyogyszert, te meg kivaltod. Nehez? Nem. Megoldodna vegre a problemad? Igen. Na akkor mi a baj?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!