Bélféreg? Mik a tennivalók?
20 éves lány vagyok és 3 napja laza a székletem, valamint kis apró fehér giliszták vannak a fenekemnél időnként. Az orvos tegnap írt fel vermoxot, azt kell szednem 3 napig meg majd eszek jó sok fokhagymát (elvileg az is segít).
Na most a higiéna is fontos, amire mindig figyeltem, így nem értem hogyan jutottak belém:c szóval az ágyneműt minden nap cserélni kell, valamint folyton kézmosás és nem nyúlkálni a szájba+ a gyógyszer. Ha ezeket betartom akkor eltűnnek belőlem? :c és a családtagjaim, párom elkaphatták ha érintkeztek velem?
Van 1 macskám, de féreghajtva van.
Az orvost direkt kérdeztem, ő mondta, hogy ez a cérnagiliszta csak emberekben van.
Annyira ritkaundorito dolog ez, nagyon sajnalom. Azota biztos tul vagy rajta.
Nagyon erdekes amit az orvosod mondott mert az em cicamban lathatoan cernagiloszta volt, es el is kaptam tole. A parom pedig abszolut semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!