Ez bélféreg a WC aljàban? HELP
Figyelt kérdés
Reggel pisilni mentem és ez volt a WC aljàban.mozog is. Ez bélféreg lehet vagy csak belemàszott valami? Teljesen sokkolt.
Nem is tudom hogy tegnap nagywcztem e... Olyan ideges lettem
2020. nov. 3. 08:48
1/13 anonim válasza:
Könnyen lehet hogy az. De mégis honnan mászott volna elő? Azt meg nem értem, hogy wc lehúzással miért nem ment le. Szerintem csinál egy alapos hashajtást, méregtelenítést.
3/13 anonim válasza:
Ird be webbetegen leirjak biztos. Ha kell menny orvoshoz. Gyerekkoromban nekem is volt.
4/13 anonim válasza:
Lehet hogy az, hívd fel a háziorvost. Lehet, hogy székletmintás tesztet fog kérni, de az is lehet, hogy simán felírja a Vermoxot. Ne pánikolj, a bélféreg kiirtása nem egy bonyolult ügy.
5/13 A kérdező kommentje:
Az ablak nyitva volt, esetleg ott bemàszhatott és úgy a wcbe. Nem tudom, de ezt nem is hiszem el. Még éjfél körül pisiltem, lrhuztam a wct.
És reggel ez ott volt. Nem értem.
Ha van bennem akkor a következő nagywczesnel látnom kell?
2020. nov. 3. 09:50
6/13 anonim válasza:
A bélféreg egyik faja sem ilyen.
7/13 anonim válasza:
A csatornarendszerből is följöhetett. Azt hittem, hogy székletürítés után láttad. Ha nem, akkor szeritnem ne foglalkozz vele.
8/13 anonim válasza:
Ez nem bélféreg! Ez a csatornából jött fel valahogy, vagy máshogy került oda. Ha bélférged lenne, azt csak székleten vagy székletben látnád. Nem szóródik ki az emberből csak úgy szanaszét..:)))
9/13 A kérdező kommentje:
8as, én se arra gondoltam hogy kipottyant belőlem...🤦♀️
2020. nov. 3. 11:50
10/13 anonim válasza:
Pontosan ilyen a belfereg. Ilyen kis joszahok szoktak a pelenkaban tekeregni. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!