Azért nagy szívás, hogy ennyi közkedvelt régi sztár most belehal a koronavírusba, ugye?
9
Dehogyis vélekedek így, valamit nagyon félreértelmeztetek. Az időseknek, nyugdíjasoknak is ugyanannyi joguk van az élethez mint egy fiatalnak. Sőt, ők már letettek valamit az asztalra, megérdemelt a pihenés teljes mértékben.
Viszont abban nem vagyok biztos, hogy minden kapitalista, mágnás és befolyásos ember ezt ugyanígy látja.
"Viszont abban nem vagyok biztos, hogy minden kapitalista, mágnás és befolyásos ember ezt ugyanígy látja."
Tokmindegy hogy a magnas hogyan latja, nem o hozza a torvenyeket. Aki meg hozza, az nem fogja figyelmen kivul hagyni a koz erdekeit, mert kulonben nem sokaig lesz a poziciojaban.
#5 Rosszul tudod, de nem ez az egyetlen. Mondjuk úgy, erről nincs információd, azt sem tudtad, hogy van ilyen réteg. A kapitalizmusértelmezéseddel kapcsolatban egyetértek az utána következő kritikákkal. A probléma a fogalmak (vírus, kapitalizmus, mágnások stb.) értelmezésével van kérdező.
#14 ezt se kapkodjuk el. Nálunk a mágnás hozza. Igaz, mikor kezdte, még nem volt az. Továbbá én huzamosabb ideje mást se látok, mint a köz érdekeinek figyelmen kívül hagyását. Például járványügyben is. És a köz? Tapsol neki!
14
Ugyan már. Mindenhol a mágnások hozzá a döntések, a politikusok csak azért vannak, hogy a népnek ezt szépen tálalják, kommunikálják.
A politika nem létezhetne finanszírozás nélkül. A közérdek kiszolgálása az csakis addig a pontig megy el amíg a nép nem lázad. De a közvéleményt és ezáltal azt, hogy mit tartanak közérdeknek nagyon jól lehet manipulálni és formálni az internet, média és politika segítségével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!