Este 6-kor vettem be 150 mg ketilept prolongot, 1 mg frontint és 150 mg Olwexyát. Ezek a gyógyszerek be vannak állítva tehát régóta szedem. Rendeltem pizzát és sört,éjfélig megihatom a sört szerintetek? El akarok lazulni, nagyon ideges vagyok.
Figyelt kérdés
2020. nov. 15. 19:38
1/6 anonim válasza:
Skizofréniagyógyszereket meg alkoholt együtt tilos fogyasztani. El fogsz hülyülni tőlük. Ismerős csinálta ugyanezzel a betegséggel, hogy ivott, szét is esett, mint állat.
2/6 A kérdező kommentje:
Màr hogyan? Közvetlenül az alkohol elfogyasztása után egyszer?
2020. nov. 15. 19:53
3/6 anonim válasza:
Minek szeded a gyogyszereket ha nem hat es ideges vagy?!
Amugy meg kerdezd az orovosod...
4/6 anonim válasza:
Szép kis adag. 😶 De ilyen kerdest ne itt tégy fel hanem kerdezd meg a pszihiatetedet. Mondjuk szerintem max felpörögsz tőle ha ezek mellé betolsz egy sört. Szerintem...
5/6 A kérdező kommentje:
Hamar eldöntöttem, hogy nem iszom meg! Tovább gondoltam és tudom hogy tilos!
Azért köszi a válaszokat.🙂
2020. nov. 15. 21:03
6/6 A kérdező kommentje:
A beállítás folyik a ketileptnél és valahogy nem értem, hogy egyik kombináció sem jó.
Este 400 mg ketilept prolong, 1 mg Frontin, és van egy új gyógyszer két hete, 25 mg agomelatin.
2020. nov. 15. 21:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!